Eläinterveyspalvelut

Koti- ja tallikäynnit Kuopion ja Varkauden alueella, sekä Kuopion ympäristökunnissa; Siilinjärvi, Maaninka, Tervo, Karttula, Leppävirta, Tuusniemi. Vastaanotto Keski-Savon eläinklinikalla Varkaudessa.

Eläinten terveydenhoitopalveluja ammattitaidolla eläimen ehdoilla.

Käytössä 4. luokan  ASA Mphi eläinten hoitolaserlaite.

Hoitolaser tukee elimistön normaaleja prosesseja ja nopeuttaa paranemista. Laserhoito vähentää kipua ja turvotusta. Se nopeuttaa kudosten uusiutumista ja tehostaa elimistön kykyä vastustaa tulehdusta.

Mitä eläinlaserterapia on?

Laserhoidolla on samankaltaisia hyödyllisiä vaikutuksia kuin liikunnalla ja hieronnalla. Aina kuitenkaan ei ole mahdollista liikkua, ja kaikkia kudoksia ei pysty hieromaan.

Esimerkiksi urheilukoirilla ja -hevosilla laserterapia on hyvä väline lihashuoltoon hieronnan lisäksi.

Kroonisissa vaivoissa ja kiputiloissa pitkäjänteisellä laserterapialla voidaan merkittävästi parantaa potilaan elämänlaatua.

Sairauden hoitoon annettava laserhoito perustuu aina eläinlääkärin diagnoosiin ja hoitosuositukseen. Hoidosta laaditaan suunnitelma, ja raportti hoidon edistymisestä voidaan lähettää koko hoitotiimille. 

Akuutissa vaivassa hoitokertoja tarvitaan yleensä 1-6. Kroonisten tilojen hoidossa käytetään kolmivaiheista hoitoprotokollaa: akuuttivaiheen hoitoja jopa päivittäin ensimmäisen viikon ajan, tilan kohentuessa siirrytään hoitamaan 2 kertaa viikossa. Remississä olevat krooniset vaivat hyötyvät 3 -4 viikon välein annettavasta hoidosta.

Hoitoa kotikäyntinä tai klinikalla

Kotikäynneillä laserterapia, hoitotoimet, lääkintä.

Moniammatillinen yhteistyö eläimen omistajan, eläinlääkärin, klinikkaeläinhoitajien, fysioterapeutin ja laserhoitajan kesken optimoi hoitotuloksen. Sairaustilojen hoidossa oikea diagnoosi ennen hoidon aloittamista on ensiarvoisen tärkeä. Kysy lisää hoidon soveltumisesta omalle eläimellesi eläinlääkäriltäsi.

Ajanvaraukset nettiajanvarauksella tai tekstiviestillä numeroon 046 98 35 825.